Aanmelden trainingen najaar

 In Training

De voorjaarstrainingen zitten er bijna op. Hopelijk zijn jullie enthousiast over de trainingen en gaan we met zijn allen door! Maar daarvoor moeten jullie je wel weer aanmelden voor de najaarstrainingen via onderstaande link. Graag aanmelden voor 15 juni.

Planning trainingen

Voor de voorjaarstraining stonden 16 trainingen gepland. Deze zijn inmiddels bijna allemaal gespeeld. Er zijn een aantal trainingen uitgevallen, maar deze worden uiteraard allemaal ingehaald. Voor meer informatie; vraag je trainer, hij heeft een overzicht hiervan. Na de voorjaarstrainingen kun je 4 thematrainingen volgen zoals in een eerdere mail vermeld. Deze trainingen worden in juni en begin juli gepland. De nieuwe ronde najaarstrainingen starten in week 34 (20 augustus). Dit zullen 14 trainingen zijn. De kosten blijven hetzelfde namelijk voor senioren €7,70 en jeugdleden €6,00 per les.

Aanmelding

De trainingen worden ingepland op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagavond. Voor de senioren tussen 19:00 en 22:00 uur (uitzondering is mogelijk, vanaf 16:00 uur. Geef dit dan aan bij voorkeur). De junioren worden van 16:00 uur gepland. Bij de aanmelding kun je één verhinderingsavond opgeven. Daarnaast kun je een voorkeur vermelden, maar hier kan niet altijd rekening mee worden gehouden. Verder zijn we aan het kijken of er ruimte is om ook trainingen van 1,5 uur te verzorgen. Bij je aanmelding kun je dus aangeven of je per les 1 uur of 1,5 uur wilt trainen. Na de aanmeldingen gaan we kijken of 1,5 uur te plannen is (afhankelijk van aantal aanmeldingen).

Aanmelden voor trainen kan hier

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt