Interne hussel competitie

Tijd om iets nieuws te proberen. Een interne hussel competitie, zie hieronder voor de uitleg. Wil je hier graag aan meedoen, geef je dan voor 15 april 2018 op.

Vanuit de aanmeldingen stellen wij willekeurig teams samen. Een team bestaat uit 4 tot 5 personen (afhankelijk van aantal aanmeldingen). De teams zitten samen in 1 poule. In weekenden worden de wedstrijden tussen de teams gespeeld, op zaterdagmiddag en zondagochtend. In 1 weekend speel je met je team 6 wedstrijden tegen een ander team. Twee dubbelwedstrijden en 4 enkel wedstrijden. Dit kan een herendubbel of damesdubbel zijn, maar mogelijk ook een mixdubbel.

De teams stellen wij gevarieerd samen. Hierdoor is het ook voor beginners leuk om met deze competitie mee te doen.

Bijvoorbeeld: team 1 speelt in het weekend van 2 en 3 juni tegen team 2.
Op zaterdag worden 4 enkel wedstrijden gespeeld. Wanneer je in een team van 4 personen bent ingedeeld speel je dus elk 1 enkel wedstrijd.
Op zondag worden 2 dubbel wedstrijden gespeeld. Ook hier geldt dat je bij een team van 4 dus elk 1 dubbel wedstrijd speelt.
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen bepalen we tegen hoeveel teams je speelt. We proberen het zo in te delen dat je 3 of 4 weekenden wedstrijden speelt.

LET OP: wanneer je geen 3 of 4 weekenden wilt spelen, geen twee wedstrijden in een weekend of gewoon af en toe een wedstrijdje wilt spelen geef dit dan aan bij de aanmelding: “indelen in team met reservespeler”. We delen je dan in bij een team met minimaal 5 personen zodat je niet elke wedstrijd hoeft te spelen.

Uiteraard kan het voorkomen dat je ooit niet kunt. Het is dan toegestaan een vervanger te regelen.

De competitie wordt georganiseerd van medio mei tot medio juli.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt