Enquête vrijwillige kantinedienst

In de ledenvergadering van 15 juni 2018 is besloten dat we de kantinedienst anders willen gaan organiseren. Besloten is dat er onderzocht gaat worden of er animo is voor het draaien van vrijwillige kantinediensten.

Van maandag t/m donderdag willen we de kantine graag open hebben van 19.30 uur tot 23.00 uur. Als we alle vakantie- en feestdagen buiten wegen laten, blijven er ongeveer 43 weken over. 

We zien dat de kantine zorgt voor verbondenheid binnen onze vereniging en dat het zorgt voor een leuke onderlinge sfeer. Daarnaast zorgen de inkomsten ervoor dat we de contributie laag kunnen houden. Buiten de aanwezigheidsuren van een kantinedienst is zelfbediening mogelijk (alleen pinnen).

 

Wat houdt vrijwillige kantinedienst in?

Op een zelf gekozen dag of dagen in de week zorg je er met een vaste groep voor dat de kantine geopend is. Jullie maken onderling een planning en regelen zelf vervanging. 

De vrijwilligers die zich voor een vaste avond hebben opgegeven worden in een groep ingedeeld. Indien er per avond (bijvoorbeeld maandag) groepjes zijn van 6 á 7 vrijwilligers, dan draai je ongeveer 6 á 7 keer per jaar een bardienst op je vaste avond.

Je opent de kantine rond 19.15 uur en sluit de kantine om uiterlijk 23.00 uur. Als het op een avond niet druk is, besluit je zelf of de kantine eerder gesloten wordt. Voordat je sluit zorg je ervoor dat de koelingen zijn bijgevuld. Eventuele contante omzet stort je af en je brengt de sleutel naar de volgende.

Tijdens je kantinedienst mag je zelf gewoon gaan tennissen. Leden die wat willen drinken kunnen in deze tijd zichzelf bedienen en afrekenen. Wanneer je vrijwillige kantinedienst draait, word je niet (of in overleg) ingezet tijdens georganiseerde activiteiten zoals: vrijdagavondcompetitie, toernooien, clubkampioenschappen, enz. En natuurlijk ontvang je jaarlijks een uitnodiging voor het vrijwilligersfeest.

 

Vul deze vragen in:

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt