Na de eerste trainingsrondes zien we het niveau omhoog schieten. We organiseren daarom in het weekend van 16-18 februari de mini clubkampioenschappen. Dit voor de categorie herendubbel (HD), damesdubbel (DD) en gemengd dubbel (GD). Leeftijd 17+.

Wat houdt dit in: In dit weekend tennis je verschillende wedstrijden tegen andere leden van KPJ tennis Venhorst. De eerste wedstrijden starten op vrijdagavond en de finale wedstrijden staan zondagmiddag gepland. De overige wedstrijden worden gepland op zaterdag (afhankelijk van het aantal aanmeldingen tevens op zaterdagavond) en zondagochtend.

Je kunt je aanmelden voor 3 niveaus:
– Beginnend (niveau 9)
– Enige ervaring (niveau 8)
– Gevorderd (niveau 7)

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen bepalen we de indeling. Wanneer er weinig aanmeldingen zijn voor een bepaald niveau of categorie kan het zijn dan we een categorie of niveau samenvoegen.

LET OP: 
Zorg ervoor dat je alle velden invult. Mocht je nog geen tennispartner hebben dan kun je aangeven ‘partner gezocht’. Wij proberen dan een partner voor je te zoeken tussen de overige inschrijvingen. Dit heeft uiteraard geen garantie dat het daadwerkelijk lukt. Bij verhindering is het toegestaan om maximaal 1 van onderstaande dagdelen door te geven. De zondagmiddag kan i.v.m. de finales niet als verhindering worden doorgegeven:
– Vrijdagavond
– Zaterdagochtend
– Zaterdagmiddag
– Zaterdagavond
– Zondagochtend

 

Opgeven kan uiterlijk t/m zondag 4 februari!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt